8316 Várvölgy, Mátyás király u. 17.
+36 (30) 930 6036
FOGLALÁS

Vendégházunkról

Reneszánsz előkert

Vendégházunk kapuján belépve, a mindig friss virágokkal teli, gondozott előkertbe léphet a vendég.

A hosszú sövénnyel szegélyezett úton a nyári konyháig a leanderek, magnólia és levendulák mellett a sziklakert virágai teszik nyugodttá a pihenést.

Nyári konyha és pihenőtér

A kikapcsolódni vágyók a napozó- és hintaágyakat kihasználva pihenhetik ki magukat és gyönyörködhetnek a környező tájban. A gyermekkel érkezők is kihasználhatják kertünk adottságait: fa mászókánk és a nagy füves terület kiváló lehetőség az önfeledt játékra.

Nyári konyhánk ideális lehetőség közös családi sütéshez, főzéshez, egy grillpartihoz, vagy akár szalonnasütéshez is. A teljes mértékben felszerelt helyiség egész évben a vendégek rendelkezésére áll.

Megközelítés

Tapolca felől 15 km:

Autóval a 77-es számú főúton nyugat felé. A városból kiérve térjünk le a főútról Lesencetomaj felé, majd a falut elhagyva tovább Keszthely felé Lesencefalu mellett. Az út egészen Várvölgyig vezet, ott a faluba beérve az első utca jobbra a Mátyás Király utca. Autóbusszal Tapolca autóbusz állomástól Várvölgy, Mátyás Király utca megállóig. Napközben átlagosan 60 percenként indulnak járatok, a menetidő 35 perc.

Keszthely felől 15 km:

Autóval a Várvölgyi úton észak felé egészen Várvölgyig. A faluba érve a Szent Domonkos vendéglőnél jobbra egészen a falu széléig, ahol az utolsó utca balra a Mátyás Király utca. Autóbusszal Keszthely autóbusz állomástól Várvölgy, Mátyás Király utca autóbusz váróterem megállóig. Napközben átlagosan 90 percenként indulnak járatok, a menetidő 35-45 perc.

NÉZZEN KÖRÜL NÁLUNK
Scroll to top